Cytuj:
na codzień kiepska sprawa ale od czasu do czasu fajnie się autkiem przejechac bo te starsze autka mają dusze
Dokładnie tak, czuć klimat w takim oldtajmerze
Tak jak widać, na zdjęciu powyżej, przez ostatnie dni jeździłem takim autkiem (awaryjne autko w firmie), do czasu gdy nie przetarła się w nim miska olejowa i trza było kolejne auto odstawić do mechanika, więc dano mi do jazdy Boxera.
Wczoraj odebrałem swojego Jumperka, w którym wymienili mi koło zamachowe, zestaw sprzęgła i łożysko hydrauliczne
Wszystko byłoby okej, gdyby nie to, że zje%$#li coś z pracą silnika, przez co silnik wariuje na postoju/wolnych obrotach... I najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu znowu trzeba będzie go odstawić.
Z racji tego, że teraz parkuje pod domem, miałem wczoraj okazje do porządnego wymycia paki i kabiny. Przy okazji zrobiłem ze szwagrem dmuchawę, co prawda działają tylko dwa parametry, ale zawsze to już coś, można klime załączyć
Wypalił się silniczek od tego całego pokrętła, a że nie idzie dokupić tylko tego silniczka, to trza ten cały wewnętrzny osprzęt kupić, który kosztuje około 600zł
Teraz mam pociągnięty pod kierownice taki mały pstryczek, którym to włączam dmuchawę.
Przebieg: 69 323tyś.
DSC_0462 by
szyszek93, on Flickr
CAM00123 by
szyszek93, on Flickr
CAM00119 by
szyszek93, on Flickr