Witam.Posiadam mercedesa atego 1323 i mam następujący problem,auto zapsuło mi się rok temu i tak stoi do dzisiaj ,i mam pytanie jak odblokować napompować hamulce gdyż auto nie odpala i czy da rade napompować je zwykłą sprężarką?i w którym miejscu podłączyć przewód by je napopmpować? Auto musze przeciągnąc w inne miejsce około 500 m...proszę o szybką odpowiedz
Od tyłu siłownika centralnie na środku powinna być gumowa zaślepka, trzeba ją wyjąć i w to miejsce wkłada się specjalną śrubę z łepkiem (ok 10cm długa) i kręcisz. Śrubę znajdziesz z boku siłownika, jest na nią specjalne miejsce żeby nie zginęła.
Nic nie wkladasz, masz śrubę na klucz 18 lub 24 która wkrecasz.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 18 gości