1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 0
Samochód: MB Actros MP2 MS i tak MAN lepszy
Marka: -Ford
Model: -Transit
Silnik: 2,5D 75km
Rok produkcji: -1996
Przebieg: -76000tys km
Wyposażenie: Radio JVC,Podgrzewane el. lusterka,
Samochód dostałem w spadku po dziadku Auto było kupione na firmę żeby czasem coś przywieść ale więcej czasu stał Następnie samochód dostałem ja i tak o to zostałem właścicielem tego 20 latka Następnie zrzucił zjedzone blachy i dostał nowy lakier
Tak jak widać doszła półeczka do fordzika i jestem z niej bardzo zadowolony Oraz do wyposażenia doszły lusterka podgrzewane z automatem Tylko jeszcze nie zamontowałem ich. A z innych prac to szyby z tyłu przyciemniłem no i wytłumiłem trochę pakę ale i tak szukam jakiegoś dobrego dafce z wnętrzem do tyłu żeby było ładnie
Samochód: F90 19.362
Czyli to w zasadzie zostaje zabawka w firmie,rodzinie bez konkretnego przeznaczenia do pracy? niezła robota,dobrze wyglada i co jak co ale odglos tego silnika to chyba zapamietam do konca swoich dni
co chcesz z wnetrzem przerabiac na osobowego z tyłu czy jak?
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Obecnie auto już nie jest na firmę tylko na mnie A co do środka to tak mam plany żeby zrobić go na 6 osób no i jakoś to ładnie zakomponować w środku Ale obecnie kupiłem mu oryginalną fordowską felge do tego modelu
Cytuj:
i co jak co ale odglos tego silnika to chyba zapamietam do konca swoich dni
Klank Transita chyba każdy zna kto trochę się motoryzacją interesuje I te czasy jego świetności gdzie firmy wożące ludzi zaczęły wchodzić na Vita i zastępować nimi Transita - ale suma summarum Vito zdychało po 600-700tyś km a Transity kolejną bańke jechały ...
Mogę tylko pogratulować utrzymania tego Forda w tak świetnym stanie. Jeszcze ta aluminiowa felga dodała smaczku. Przebieg wręcz symboliczny co widać po utrzymaniu wnętrza (kierownica, która się ścierało po bokach w granicy przebiegu 120 tyś.km). Ze względu na sentyment do Transita V generacji będę tu często zaglądał. Ciekaw jestem, czy Twój model był z pierwszych wypustów z montowni z Płońska, czy jeszcze z D Życzę wielu bez awaryjnych kilometrów .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Cytuj:
Mogę tylko pogratulować utrzymania tego Forda w tak świetnym stanie. Jeszcze ta aluminiowa felga dodała smaczku. Przebieg wręcz symboliczny co widać po utrzymaniu wnętrza (kierownica, która się ścierało po bokach w granicy przebiegu 120 tyś.km). Ze względu na sentyment do Transita V generacji będę tu często zaglądał. Ciekaw jestem, czy Twój model był z pierwszych wypustów z montowni z Płońska, czy jeszcze z D Życzę wielu bez awaryjnych kilometrów .
Niestety on z naszej kochanej polszy już jest A co felg to trochę jestem niezadowolony bo wolałem od nowego Transita ale był drogie bo aż 4600zł chcieli to kupiłem te i po miesiącu mówię a lukne na felgi sobie tak i znalazłem te same od Mk8 za 2200zł z oponami ;]
Cytuj:
Gdzie ty mi tu z takim starym klamotem. Fordzina zamiast sie starzeć z roku na rok to młodnieje. Czekam na fanpage.
To co teraz mogę na mastera jechać A co do Fanpage to jest ale nie mam czasu na niego.
Trochę mnie nie było bo brak czasu na przeglądanie neta Co do Smerfika to ostatnio kupiłem nowe CB Prezesika Harego III Tak że można mnie wołać na radyju A poza tym udało się polecieć na Master Trucka no i nawet wbić na plac na chwile na przepustce
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 123 gości