jak w temacie , czy znacie moze sposób na zdjecie z głowicy (na samochodzie ) obsady wtrysku , w zasadzie samego górnego pierscienia (widocznego na zewnątrz ) bo mi cieknie plyn chłodzący wlasnie przy wtryskiwaczu i muszę wymienić ten gruby oring co jest w srodku pod tym pierscieniem. Na wszelki wypadek ten pierscien nowy juz mam , bo stary pewnie latwo nie wyjdzie i trzeba go bedzie zniszczyć.Do tego zewnetrznego widocznego pierscienia chcialem przyspawac srubę i wyciągnąć udarowo ale to jakaś dziwna stal i nie chce sie spawać.
Ja, co prawda w volvie F12, robiłem tak, że gwintowałem ten pierścień na szpilkę z koła, pasowało idealnie, do szpilki przyspawać pręt i udarowo do góry, pozdrawiam.
dzieki wielkie , tez wcześniej wlaśnie przymierzalem tam peknietą szpilke z kola i faktycznie pasuje ale obawialem sie gwint w tym pierscieniu nie wytrzyma ale skoro mówisz ze da radę to tak chyba tez zrobię a ciekawe co to za material ten pierścien ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 13 gości