Michelin ma podpisaną umowę z Euromaster-em.
Kiedyś gdzieś była akcja Schmitz : http://www.ewt.pl/opony
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
EWT Schmitz oferuje asistance na koła naczepy przy umowie na 48 mies i limicie rocznym 150 000 km za 100 euro/mies
W czasie trwania umowy jak któraś z opon zejdzie poniżej 3mm wymieniają na nową.
Nie płacimy za naprawę opon w trasie i dojazd serwisu na terenie Europy zach.
Można dokupić dodatkowe ubezpieczenie za 25euro na uszkodzenia mechaniczne nie naprawialne i wtedy płacą też za nową oponę.
Oferta tylko na naczepy.
Niestety nie opłaca się...
Doliczyć ubezpieczenie na opony ciągnika i kosmos.
Lepiej odchudzona schmitz schwarzmuller lub berger wziąć, pół tony lżejsze są i jednak wrzucić te koła.
Jak dobrze bedziesz zalatwial, to sprzedam Ci patent jak założyć koło od volva 500, do Szmicki lajt. Bo słyszałem ze pasuje. Ogarnął byś z jednym zapasem.
No ja mogę tylko ładnie kierownika poprosić
Też od 6 lat jeżdżę bez zapasu i w sumie nigdy nie był potrzebny
No ale zawsze jak nie trzeba to się coś przytrafi...
Jedno koło zamiast dwóch poprawiło by wagę zestawu dość dobrze
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ja nie wiedziałem, że ze mnie taki Pudzian... 130 kg koło zapasowe... ulala. Idę dymic pod remize.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości