Strona 1 z 1 [ Posty: 16 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 30 gru 2006, 1:07

Użytkownik

Użytkownik

To była trasa Gdańsk-Warszawa-Poznań-Zielona Góra-Gorzów WLKP.
7:30 Przyjeżdza po mnie Brat
i o 8:00 już bylismy w trasie,do warszawy po cztery palety z czystym papierem na gazety trwało to krótko,i wyjechaliśmy do poznania............O a jeszcze podrodze do Warszawy widzieliśmy mały wypadek:Skoda Felicja znalazła się za bandą a dziwne banda nawet nie była połamana ani pogięta niewiem czemu.....Teraz troche z trasy Warszawa-Poznań:to jechaliśmy i mijał nas konwój "Euro Trans" jeździli z naczepami do pisaku i też dużo innych mniej znanych firm mijało nas żadnych wypadków nie było a ni nic czysta dróżka:-) o godzinie 20 lub 21 byliśmy w Poznaniu. rozładowaliśmy jedną palete i zostały 3 palety jeszcze:)
i w drodze do Zielonej Góry było też spokojnie nawet bardziej niż spokojnie prawie wogóle nic nie jeździło jedynie przed nami chyba scania czy cos przez prawie całą drogę,i też nie było wypadków:-). Dojechalismy do Zielonej Góry i rozładowaliśmy palete w firmie "RUCH" stał obok nas Mercedes Actros chyba też z paletami.Wyjechlismy z Firmy i wjeżdżało Renault Magnum fajnie oświetlone,i wyjechaliśmy z Zielonej Góry po paru kilometrach zajechaliśmy na stację żeby się przespać,byliśmy wkoncu zmęczeni:).Później wyjechaliśmy ze stacji i jechalismy dalej a to że byliśmy bardzo zmęczeni to zajechaliśmy ponownie na stację i stanieliśmy za jakimś tirem co później sie okazało że to był amerykański Ford Aeromax ciągnik:) bardzo ładny z początku myślałem ze to Scania z Ryjkiem bo jest tak podobny ten Fordzik ale później jak byliśmy kawałeczek przed nim to nawet środek lecz niestety aparatu nie mam:( i nie dam rady wam go pokazać:( ale zamieżam kupic i jak będe takiego widział to zrobię foty:) i też jak zwykle droga prawie czysta byla.....dojechalismy do Gorzowa WLKP i zajechaliśmy do Kolportera, potem do Ruchu potem do niewiem jaka nazwa potem zajechaliśmy do MC Drive po jedzonko;)i wyjechaliśmy z Gorzowa do Gdańska i tam już był większy róch i niestety coś nam zbiło lusterko nawet nie wiemy co i o godzinie 8:00 byliśmy w Gdańsku i brat podżucil mnie na przystanek autobusowy i byłem o 9:09 w domu:) I koniec trasy:( Podziękowania Dla Mojego Brata Że Wpadł Po Mnie:)..Myślę Że Dobżę Opisałem Trase;-).

Tytuł:
Post Wysłano: 30 gru 2006, 2:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 41206084
Samochód: SCANIA R420

Trasa choć dosyć krótka lecz z małymi pzygodami.Szkoda , że taka krótka ale półpolski zwiedzone.Interesuje mnie czym jeżdziliście w tą traske bo czytalem ale nie zauważyłem jakie to autko było.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
International Transport

Augustów najpiękniejsze miasto Polski

Tytuł:
Post Wysłano: 30 gru 2006, 8:52

Użytkownik

Użytkownik

Dostawczy Volkswagen LT 35.

Ostatnio zmieniony 30 gru 2006, 20:25 przez Kamil-Gda, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
Post Wysłano: 30 gru 2006, 11:58

Użytkownik

Użytkownik

Wiem co to znaczy trasa Volkswagenem LT bo sam takiego posiadam miałem też kiedyś LT31 a teraz LT55 :mrgreen: , Jeżeli jest podwójna kabina to jeszcze ale troszkę głośno w nim jest. Ale ogólnie autko jest wytrzymałe. :wink:

Tytuł:
Post Wysłano: 30 gru 2006, 12:10

Użytkownik

Użytkownik

Nie powiem dobrze się nimi jeździ.

Ostatnio zmieniony 30 gru 2006, 20:25 przez Kamil-Gda, łącznie zmieniany 2 razy.

Tytuł:
Post Wysłano: 30 gru 2006, 13:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 3902780
Samochód: FH Erło 5

Staraj się stawiać przecinki i uważać na ortografię, bo trochę ciężko to czytać.

A co do trasy to ciekawa, sam chciałbym na początku poruszać się takim dostawczakiem po kraju :wink:

Tytuł:
Post Wysłano: 01 sty 2007, 15:23

Użytkownik

Użytkownik

Ehh szkoda że nikt już tego nie komentuje.Mówię wam już ze w ferie czyli pod koniec lutego będę dalej opisywał następne trasy.

Tytuł:
Post Wysłano: 01 sty 2007, 18:54

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8765643

Chcialbym zeby Twoje nastepne recenzje byly bardziej uporzadkowane. Ta jest taka chaotyczna. Przykra sprawa z tym lusterkiem ale tak sie zdaza czasami. Szkoda ze nie masz jeszcze aparatu bo zdaloby sie zdjecie tego Forda amerykanskiego.

Tytuł:
Post Wysłano: 14 sty 2007, 1:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Bardzo ciekawa trasa. Czytając ją, użytkownik ma wrażenie, jakby tam był i wszystko przezywał. Jestem pod wrażeniem. Jest zwięźle, ale wszystko to, co jest najważniejsze... :D

Tytuł:
Post Wysłano: 14 sty 2007, 1:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: duży z naczepą

No traska fajnie opisana, gdyby tylko nie dziesiątki błędów językowych :? Szkoda, że nie ma fotek do trasy zwłaszcza gdy miałeś okazje spotkać takie okazy jak:
Cytuj:
wjeżdżało Renault Magnum fajnie oświetlone
Czekam z niecierpliowścią na odsłone z tras na feriach i pozdrowienia dla brata bo miałem okazje go ostatnio spotkać na A2 nawet wołałem na CB ale cisza w eterze ... aha i jakbyś mogł zaprezentuj nam bliżej Waszego LT'ka.

Tytuł:
Post Wysłano: 14 sty 2007, 1:17

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Tgx+płyta,wiórki

Cytuj:
Dobżę Opisałem Trase;-).

Bardzo dobrze super czytajac tą trase czułem sie jak bym jechał z wami jak bym jechał tą oświetloną magnumką albo nie, siedziałęm w tym tirze co sie później okazało że to Ford Aeromax ciągnik :evil:
super traska kolego :arrow:

Tytuł:
Post Wysłano: 19 sty 2007, 11:48

Użytkownik

Użytkownik

no traska bardzo ciekawa czekamy na kolejnee trasy..
pozdro

Tytuł:
Post Wysłano: 19 sty 2007, 15:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: kadetem tera

Niezwykle fascynująca przygoda, już nie mogę doczekać się następnej.
Cytuj:
stanieliśmy za jakimś tirem co później sie okazało że to był amerykański
Możesz napisać na jakim parkingu i gdzie go spatkaliście.

"MAM WYJE BANE NA TIRY!"

Tytuł:
Post Wysłano: 20 sty 2007, 22:52

Użytkownik

Użytkownik

Grzesiek EK było to jakieś 40 KM od Gorzowa Wielkopolskiego... A stacja jaka nie pamiętam ale miała duży parking.

Tytuł:
Post Wysłano: 20 mar 2007, 11:24

Użytkownik

Użytkownik

Ja was widziałem a tak pozatem fajny opis trasy;).

Tytuł:
Post Wysłano: 20 mar 2007, 16:02

Użytkownik

Użytkownik

Nom ciekawa trasa tylko szkoda, że tak mało przydód na trasie.Przy okazji pozdrowienia dla Ciebie i Wojtka :wink: .

Strona 1 z 1 [ Posty: 16 ]