Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 02 sie 2007, 22:58

Użytkownik

Użytkownik

GG: 5959988

Witam
Właśnie wrocilem z trasy i chcialbym ją opisać....
A więc wyjazd z domciu dnia 30,07,2007,o godz.19,00 wyjazd z domu po przyczepę do firmy i pozniej na autostrade A2 i lecimy na Świecko.
Obrazek
Pozniej caly czas dwójką i pozniej wlatujemy na 30stke na Oldenzaal i tam pauzujemy od godziny 8,30 do 17,30.zdjecie z granicy D-NL.Z tego bialego dafa z Koszalina byl jakis koles z BTC zauwazylem jego koszulke jak szedl gdzies z szoferem, chyba po winete :roll:
Obrazek
Jedziemy dalej ,oczywiscie kierunek Amsterdam.
Obrazek
Taka sobie o beczka:
Obrazek
Dalej kierujemy sie na Utrecht.
Obrazek
Później na Brede.
Obrazek
Dalej na Antwerpie oczywiscie.
Obrazek
Tunel Kennediego
ObrazekObrazek
No i kierunek Ostende
Obrazek
Do Aartrijke (miejscowosc w ktorej sie rozladujemy) dojechalismy jakos o godzine 22.Pauza do rana i o 8 z groszami wolaja nas na rozladunek.
Nasz Kamion:
Obrazek
Rozladowali nas jakos o godz. 11.I heja do domciu :mrgreen:
Serwis Iveco po drodze:
Obrazek
I jeszcze taki zabytek:
Obrazek
JUmbo na 4 osiach :shock:
Obrazek
Nederlandy:
Obrazek
Na powrocie wracamy przez Venlo.
Obrazek
Europejski amerykaniec :
Obrazek
Teraz juz Niemcy lecimy a40...na Cb mowia ze na A3 jest korek wiec lecimy dalej 40stką i pozniej wlecimy w 1 i w 2jke(auto do 12 ton wiec mozna smialo objerzdzac 8) ) zdjecia z Dortmundu:
ObrazekObrazek
30 min pauzy juz na 1ce: Polskie ponadgabaryty policja sprawdzala i to ostro:
Obrazek
Tutaj juz 2jeczka ,grzejemy na Hanover :)
Obrazek
Stau w Porta Westfalica.Oczywiscie omijamy "landowka" i mozemy spokojnie jechać.Kilka widokow.
ObrazekObrazek
Kawalek za Hanoverem (o ile dobrze pamietam) mijamy Romka(romi_poz) niestety nie pogadalismy sobie na Cb bo gory byly straszne i nic nie bylo slychać.Pozniej zjechalismy na pauze(jakos o 20) miedzy Hanoverem a Magdeburgiem.Przed nami stał Michalec Scania Highline(brak foty poniewaz szkoda bylo mi miejsca ,a moj aparat ma tylko 16MB pamieci :| ).Ruszamy o godz.mniej wiecej 6, kierunek Berlin(po drodze mijalismy Scanie IRizar taka sama jaką ma Adamo z http://www.trucki.dreamhosters.com mozliwe ze to On)
Obrazek
Na ringu Berlina juz sie BAG ustawialo,ale naszczescie nas nie zlapali :P.Pozniej odbijami na 13stke poniewaz dostalismy tel. ze mamy jechac po pianke do Gubina.Moje marzenie Volvo NH12:
Obrazek
Odbijamy na Landowke:
Obrazek
Po drodze kopalnia:
ObrazekObrazek
W Gubinie zaladowalismy Pianke w tej firmie ktora ma takie wozy:
Obrazek
I teraz do domciu pelna parą na Zieloną Góre,pozniej S3 caly czas kierunek Poznan/Grodzisk.Po drodze mijalem w Grońsku baze p.Bródki jakies nowa Scania z dziobem stala uszykowana do malowania.Nastepnie wlecielismy na A2 ...wylecielsmy na wylocie na Bytom, i do Swarzędza.Niestety malo zdjeć poniewaz mam mala karte w aparacie.Trasa zakonczona dnia 2.08.2007 o godz.17.

pozdrawiam..

Tytuł:
Post Wysłano: 03 sie 2007, 1:47

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2549131

Cytuj:
W Gubinie zaladowalismy Pianke
Jak mogłeś przyjechać do mojego miasta nie dając znaku? :) Zaraz bym wpadł na sesję. :wink:

Ale najśmieszniejsze jest to, że mieszkam w Gubinie od urodzenia i nie przypominam sobie żeby była tu baza Lohra'a :D Pamiętasz może ulicę na której była ta firma/magazyn ?

Tytuł:
Post Wysłano: 03 sie 2007, 9:24

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Jak mogłeś przyjechać do mojego miasta nie dając znaku?
Nawet nie widzialem ze ktos z WC mieszka w Gubinie.

Cytuj:
Ale najśmieszniejsze jest to, że mieszkam w Gubinie od urodzenia i nie przypominam sobie żeby była tu baza Lohra'a Pamiętasz może ulicę na której była ta firma/magazyn ?
Tylko ,ze w Gubinie po Niemieckiej stronie jest ta firma.A te magazyny są na takim duzym zakladzie chemicznym w ktorym jest kilka firm.

Tytuł:
Post Wysłano: 03 sie 2007, 14:19

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2549131

Cytuj:
Nawet nie widzialem ze ktos z WC mieszka w Gubinie.
No to już wiesz :D

Cytuj:
Tylko ,ze w Gubinie po Niemieckiej stronie jest ta firma.A te magazyny są na takim duzym zakladzie chemicznym w ktorym jest kilka firm.
W takim razie nie w Gubinie, tylko w Guben :mrgreen:

Pozdrawiam, i na przyszłość mnie uprzedź :)

Tytuł:
Post Wysłano: 29 sie 2007, 21:48

Użytkownik

Użytkownik

Tytuł:
Post Wysłano: 29 sie 2007, 22:01
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Cytuj:
Przed nami stał Michalec Scania Highline(brak foty poniewaz szkoda bylo mi miejsca ,a moj aparat ma tylko 16MB pamieci Neutral )
Ten tekst mnie rozwalil :D Ale Daniel i Denis musza miec focha na Ciebie :D za nie zrobienie zdjecia :D A tak to fajny opis fotki tez i filmik :)

Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]