Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Na serwisie VOlvo widac że parkują tam wozy MoDo i sa to marki typu: Mercedes(telefonika) ich widac najwięcej. Więc czyżby kierowcy ze Szczecina mieli by szanse załapac sie do tej firmy?
Gdybyście nie wiedzieli to Nemo zajechało 3 miescje w klasie Mistrzów na tegorocznym Nordic Trophy... Wóz wzbogacił się miedzy innymi o kwarium z rybkami miedzy podporami naczepy...
Co do szczegółów to MoDo o ile wiem to ma dwie bazy!!! Jedną w Ujściu n. Notecią a drugą w Falmierowie koło osieka a nie w samym osieku wiem to bo mieszkam jakieś 13 km od falmierowa (Więcbork) tam to volvo stoji i volvo nemo jeździło jak miało firanke a potem troche z chłodnią a teraz z tego co widze to stoji bo pewnie kierowcy do niego nie mają a wiem to bo często pszejeżdżam koło ich bazy. A co do bazy w osieku to może być ale ja nic tam takiego nie widziałem.
[ Dodano: Pią, 28.09.2007, 22:36 ]
A co do tej scanii to to zdjęcie było robione w falmierowie tylko szkoda że nie ma rejestracji P3 MoDo
Stoi, przejeżdżam. / Łukasz
_________________ Lubie bulki z robakiem i tuning ze smakiem
GG: 4929025
Ja na 14 trakerskim spotkaniu e Krakowie rozmawiałem z właścicielem taj firmy i mówił że żaden kierowca nie chce jeździc tym Volwem ponieważ kierowcy boja sie poharatac auta i z konieczności volwem jeżdżą właściciele tej firmy.
GG: 980556
Witam!! Byłem dzisiaj na giełdzie w Broniszach i zobaczyłem przy halach normalnie przecudna SCANIE R500 "MoDO", wygląda bosko i jak ja zobaczyłem na żywo to aż mi kopara opadła :D:D Według mnie nic dodać nic ująć bardzo ładnie zrobiona i to malowanie..... BAJKA Ten Grill dodaje takiej męskości temu autu hehe
A teraz pora na fotki niestety nie są dobrej jakości bo nie dość ze robione w nocy to jeszcze telefonem ( SE k510i) ale lepsze to niż nic :
Na Żywo wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu
GG: 1
Samochód: Daf Euro 6 SSC
No kurde szczerze to sam ciągnik mi się nie podobał ale z naczepką wyglądaa o wielllle lepiej może niedługo w Trailerze go opiszą to wiadomo będzie więcej Kolego miałeś farta
chłopie ostatnio?? oni od kąd tylko pamiętam natają na norwiegie, wiem dużo na temacik ten firmy bądź ponieważ firme prowadzi mojego oljca kumpel wraz z synami (Zenek Rummel,Piotrek Rummel, i Krzysztof Rummel) takrze wiem sporo na temat tej firmy. Jak by ktoś chciał to mam pełno fotek autek z tej firmy
kolego RZEPEK zacznijmy od tego. Firma transportowa modo nie ma 105xf, mają tylko 95xf ssc i sc a a jeśli chodzi o fotki to nie ma sprawy
aha i chłopaki żeby nie było tak ktoś, gdzieś umieścił dwa linki do moich zdjęć epoki lodowcowej żeby mnie nikt za pirata nie wziął
wnętrze epoki lodowcowej
epoka lodowcowa
epoka & nemo
no jak sie chłopaki focie podobają??mam gdzieś więcej i jak by ktoś chciał to mam jeszcze focie paru innych pojazdów z tej firmy, licze na jakieś komentażyki
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 24 gości