GG: 0
Samochód: VOLVO FH12 tandem
Cytuj:
Hehe, to zdjęcie zrobione jest w Radomiu. Nawet blisko mojego domu.
A gdyby to był 415 i bez naklejek to mógłbym powiedzieć, że to był niegdyś mój. Przyczepa z tego co widze też taka sama, chyba D-616 albo coś podobnego.
_________________ >>>>>>> TYLKO JELCZ 415 <<<<<<<<
Tworzenie prostych stron www, CMS - chętni pisać na PW
GG: 0
Samochód: VOLVO FH12 tandem
Cytuj:
To zdjęcie wykonałem w Tarnowie na styku ulic Jana Pawła II i Błonii
Byłem przekonany, że to zdjęcia jest z Radomia. Komin EC i Carrefour - sczerze się zdziwiłem jak przezytałem że to jednak nie Radom. I do tego tablice z Końskich.
A to para zdjęć Jelonków:
_________________ >>>>>>> TYLKO JELCZ 415 <<<<<<<<
Tworzenie prostych stron www, CMS - chętni pisać na PW
Ja jako obserwator motoallegro.pl stwierdzam że jelcz, którego sfocił Kamil był kiedyś w ogłoszeniu i mam jego fotek więcej. Ogólnie to bardzo ładny kolor jest i ładnie się komponuje z aluburtami.
To model C620. Z osią wleczoną podnoszoną poprzez siłownik hydrauliczny.
I widać że ma jeszcze na drzwiach numer rejestracyjny. Zazwyczaj w takim zestawieniu ciągnie naczepe dwuosiową Zrembu na bliźniakach. Przynajmniej tak było w wojsku.
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
To się nazywa unifikacja. Wtedy się z tegio śmiano i szydzono. Obecnie jest to standard we wszystkich koncernach.
Ten egzemplarz - C620, tak się łatwo odróżnia z uwagi na trzecią oś wleczoną w ciągniku.
Egzemplarz który sfotografowałeś należy jeszcze do wojska czy już do prywatnego przedsiębiorcy ? Pytam się ponieważ ma barwe wojskową oraz co najważniejsze posiada znaki rozpoznawcze na drzwiach.
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
Nie mam pojęcia gdzie on jeździ ... Ale kierowca raczej nie jest ubrany w mundur wojskowy, a może należy do wojska a kierowca jest cywilem ... Naprawdę nie mam pojęcia bo zawsze widzę go przejazdem, nawet nie wiem jakie ma numery rejestracyjne.
_________________ Iveco TurboStar is live for long time !!
witam, panowie mam pytanie, do czego służy biała gałka z napisem Z/O (pewnie chodzi o zamknięte/ otwarte, ale coo, może chodzi o osłonę chłodnicy??). a w jakich jeszcze wersjach były te gałki:
Ostatnio zmieniony 27 gru 2009, 15:19 przez tomekkomar, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 12 gości