Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
do 3000 zl czyli nie są szałowe. "NIEKIEDY" czyli przewaznie jest ponizej 3 tys. zl. W takie firmy nie wierze.
To zalezy od tego ile km zrobia i jeszcze soboty i niedziele zawsze wolne sa. Tata nie jezdzi w tej firmie tylko u prywaciaza ktory wykonuje zlecenia tej firmy.
a wiecie cos moze jakie stawki za km proponuja podwykonawca ?? na sam ciagnik i ciagnik z naczepa 13.60 ! kiedys widziałem ogłoszenie tej firmy i interesuje mnie ta sprawa . Głownie mi chodzi o transpotr krajowy . bardzo bym prosił o odpowiedz
Witam,
czy ma ktoś aktualne informacje o tym, na jakich trasach obecnie jeździ Erontrans? Krajówka, międzynarodówka, przerzuty? I jak ogólnie wygląda praca u nich.
Pozdrawiam
_________________ Nie popełnia błędów ten kto niczego nie robi, ale tylko głupiec tkwi w błędach.
Widziałem już kilka razy tą scanię i ona może być podwykonawcą ponieważ teraz erontrans ma całą IKEĘ na kontenerach i ma własne naczepy więc może pod nimi pracować. Bardzo wiele firm teraz ciąga właśnie pożyczone naczepy z erontransu przynajmniej robotę mają.
Samochód: Duży
No faktycznie Pan Eron ostatnio trochę przyinwestował we flotę... Często widuję czerwonego DAF-a XF105 SSC,nie wiem ile mają takowych sztuk,jaki Scanie R420,480 pod chłodniami.Głównie widuję ich w Beneluksie.
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Dużo ich można właśnie spotkać w GB
Ostatnio nawet VOS'a na orbitalu ściągła czarną R'ke pod chłodnią od Erona Ale wszystko miał okey bo puścili go bez żadnego mandatu
W Eronie kiedyś było inaczej i póki właściciel nie przekazał firmy swoim dzieciom a właściwie synowi to przestało się tam szanować ludzi.Z nikim się za bardzo nie liczą już tam a szkoda.. Kierowcy w sumie nie mają własnego zestawu tylko czekają w "poczekalni" auto zjeżdza jeden wsiada drugi wysiada i auto jedzie dalej najlepiej żeby jeździły na okrągło i nie stawały. Ogólnie trochę się tam popsuło.
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,26603,0,0 http://etransport.pl/forum71443.0.html
Zastanawiają mnie komentarze na tych portalach, własna działalność, kilometrówka, brak stałego samochodu, obciążenia różnego typu, zwłaszcza oklepane za paliwo! Taka działalność i system wynagradzania trąca myszką! Czytając wszystkie komentarze w podanych linkach i przyjmując, że 50% z tego jest prawdy, to tam aż tak różowo nie jest. A te 3000zł na międzynarodówce to szał nie jest, to na betoniarkach przy nadgodzinach tyle samo chłopaki zarabiają, a są codziennie w domu, weekendy w domu!
_________________ A;B;C;C+E+ADR...chciało by się więcej, ale nie mam już sił!
CB 6227 Gustaw; SP4HIE
Z tego co się orientuje oddział bodajże w Rzepinie albo w Świeciu zamówił właśnie nowe Volva pod chłodnie. Mój ojciec rozważa pójście do tej firmy.
Pozdrawiam
A najbardziej zaciekawiła mnie ta informacja :
1996-najdłuższy w historii firmy transport z Holandii (Rotterdamu) do Uzbekistanu (Taszkientu)
_________________ Nie jestem rozgadany za bardzo na forum... Po prostu się wstydzę.
Co to za osiągniecie, Antwerpia Belgia - Ałma-Ata Kazachstan
Kolega dał to tylko jako informacje o osiągnięciach firmy, a Ty kolego jak jesteś doświadczony w takich długich trasach to doceń też mniejsze osiągnięcia innych dla których one są wielkie Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości