GG: 2547275
Samochód: MAN
Witam jestem świeżym kierowcą jeżdżę MANem F2000 (wywrotka) od jakiegoś tygodnia coś sie z nim dzieje, zaczął ciężko palić a na ciepłym silniku traci moc, każdy (spec) twierdzi co innego ale ja chciałbym usłyszeć waszych opinii na ten temat co może być tego przyczyna, z góry dziękuje.
GG: 0
Samochód: man
Cytuj:
Witam jestem świeżym kierowcą jeżdżę MANem F2000 (wywrotka) od jakiegoś tygodnia coś sie z nim dzieje, zaczął ciężko palić a na ciepłym silniku traci moc, każdy (spec) twierdzi co innego ale ja chciałbym usłyszeć waszych opinii na ten temat co może być tego przyczyna, z góry dziękuje.
Proponuje ci zacząć od podstawowych rzeczy czyli 1:wyjmij i przedmuchaj smok paliwa oraz przewody które idą od niego do pompki paliwa2 sprawdz lub wymień zaworki w pompce mogą nie trzymac ciśnienia(sprawdz wcześniej czy jak podpompujesz to lepiej odpala)3wyczyść odstojnik, 4filtr paliwa profilaktycznie.Dopiero po tych zabiegach proponuje ci szukac dalej bo mozesz inaczej wydac nie potrzebnie kasę Jak to nie pomoże napisz więcęj szczegółów.Powodzenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 12 gości