1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
W Dafie było to trochę kłopotliwe, schodki strome i trzeba cyrklować. Volvo już ma trochę lepiej, większy stopień i jest łatwiej, a w Scanii to czysta przyjemność.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Cytuj:
No to stojąc na budowie w błocie, sciagaj i zakladaj w kółko buty
Co żeś się tak tej budowy czepił??? Myślisz że wszystkie Polskie auta wożą cegły? Mój ojciec przez ostatnie 15 lat jazdy ani razu nie był na żadnej budowie i żyje...
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Ja tam jeżdże Dafem (Madziak wie jakim) i nigdy nie miałem problemu z zostawianiem butów na stopniu. Jak jeździłem czarnym Dafem z chłodnią to tam buty miałem mokre podczas ulewy ale tutaj tego problemu niema. A poza tym wystarczy kupić buciki które się szybko zakłada i po problemie... Ps. u nas w firmie jeden nowy kierowca (przyszedł jakoś w kwietniu) nie był przekonany do jazdy z skarpetkach ale jak mu powiedziałem i spróbował to przyznał mi rację.
nie był przekonany do jazdy z skarpetkach ale jak mu powiedziałem i spróbował to przyznał mi rację.
Przekonacie się jak będzie trzeba zapłacić w NRD
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Raptem 30 euro I nie tylko w NRD mozna miec z tym problem , ale i w kazdym kraju , wszystko zalezy od czlowieka a i tak robi sie to przedewszystkim dla samego siebie i samego komfortu .
Raptem 30 euro I nie tylko w NRD mozna miec z tym problem , ale i w kazdym kraju , wszystko zalezy od czlowieka a i tak robi sie to przedewszystkim dla samego siebie i samego komfortu .
Tylko jeślibyś miał płacić co każdy wyjazd te 30EURO to w ciągu miesiąca połowy wypłaty byś się pozbył. A za cenę takiego jednego mandatu kupiłbyś w miarę porządne buty do pracy. Przepis jest przepisem i trzeba się do niego dostosowywać. Podobnie tyczy się zapinania pasów bezpieczeństwa. W takich sytuacjach Bezpieczeństwo trzeba wynieść nad wygodę i przyjemności.
Jazda w skarpetkach na zachodzie jest teraz na topie i jak masz wszystko ok to machną ręką i tyle. Jest to trochę uciążliwe, ale jest czysto i przyjemnie.
W Dafie jest oberwany stopień co widać na zdjęciu, ale myślę, że w najbliższym czasie zostanie to naprawione.
W Piątek i Sobotę drobne prace nad Volvem.
Samochody bardzo ładne i zadbane i podoba mi się to że jeździcie w skarpetach
Co do tych butów to jest chyba kwestia przyzwyczajenia, ale ja osobiście popieram jazdę w skarpetach noga się nie poci no i co najważniejsze czysto w samochodzie
Szofer z białego Dafa widziany we czwartek 10.11.2011 około 15-stej na Budzisku. Gnał w stronę domu a ja na Rygę. Wymienilim się zdaniami gdzie "miśki" stoją, ugadalim na sobotnie spotkanie %%% i się urwało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 26 gości