GG: 0
Samochód: Magnum AE 420 TI
Witam koledzy prosze o pomoc bo juz nie mam siły na moja ciężarówke.Zakupiłem ja 3 lata temu bylem bardzo zadwolony z niej ale od zakupu mineły 3 miesiace i padl mi silnik wsadzilem bardzo duzo pieniedzy zeby go postawic na koła.Wszystko było wymieniane na nowe nic starego.I od tego czasu wszystko sie sypie kupiłem 2 pompe paliwowa ustawialem kąt zapłonu na 13+/- sprawdzalem turbo i daje ciśnienie 0,4 bara i teraz moj problem polega na tym ze brakujej jej mocy. Wydaje mi sie ze turbo za male cisnienie daje i jesli jest turbina walnieta czy oplaca sie ja regenerowac czy lepiej kupic nowa.
kolego zanim wymienisz turbo sprawdz intercoler czy nie jest pekniety lub któryś z węzy gumowych bo jesli bedzie dziura to turbo nie wytworzy ciśnienia jesli będą nieszczelności.
kolego zanim wymienisz turbo sprawdz intercoler czy nie jest pekniety lub któryś z węzy gumowych bo jesli bedzie dziura to turbo nie wytworzy ciśnienia jesli będą nieszczelności.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 22 gości