Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 12 lut 2012, 11:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: man

WITAM,Temat Zakładam GRZECZNOŚCIOWO ,-nawet latem był problem z odpaleniem ,kreci zbyt długo (2-3 próby i dopiero palił). wczorajsza próba odpalenia go z nowych akumulatorów,z innego samochodu i po użyciu samostartu,plaka ,nawet prostownik z rozruchem nie przyniósł żądanego skutku .a na koniec prób przestał całkiem reagować .po przekręceniu kluczyka na rozruch następuje (całkowity zanik pulpitu ).tak jakby coś awaryjnie rozłączało cały system(zaro reakcji).motor ma około 700 tys.proszę o ew,porady .

Post Wysłano: 12 lut 2012, 11:52

Użytkownik

Użytkownik

jesli juz latem byly problemy z uruchomieniem to auto do mechanika

Post Wysłano: 12 lut 2012, 11:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: cx9

może warto wyjąć rozrusznik, ja w fl 220 rok temu wymieniałem tulejki i wytrzymały niecały rok, tym razem zajął się tym warsztat naprawiający rozruszniki, koszt regeneracji ok 150zł i pali od strzała... naprawde różnica kolosalna wcześniej też nawet z samostartem nie dawał rady i pulpit gasł, teraz nawet przy poniżej -20 nie było żadnego kłopotu.

Post Wysłano: 12 lut 2012, 13:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: man

Cytuj:
może warto wyjąć rozrusznik, ja w fl 220 rok temu wymieniałem tulejki i wytrzymały niecały rok, tym razem zajął się tym warsztat naprawiający rozruszniki, koszt regeneracji ok 150zł i pali od strzała... naprawde różnica kolosalna wcześniej też nawet z samostartem nie dawał rady i pulpit gasł, teraz nawet przy poniżej -20 nie było żadnego kłopotu.
-dziękuję ,tak też myślałem że problem będzie po rozruszniku ,no ale trudno było przekonać kolegę .POZDRO.@

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]