Eh, jak ja kocham te rozpaczanie za każdym razem, gdy wejdzie coś nowego
Powiem Wam, że na pierwszy rzut oka zareagowałem podobnie jak większość, ale tak chwilę popatrzyłem, poprzyglądałem się i doszedłem do wniosku, że nie wygląda to głupio. Po pierwsze musimy poczekać na lepsze zdjęcia, bo te nie rozpieszczają jakością. Jeśli już jednak mam oceniać na podstawie tych to tak naprawdę jedyne co mnie razi to ten nowy wielki grill. Natomiast z tego co widzę, to jest on jedynie w tym czarnym egzemplarzu. W tym srebrnym jest już czarny i nie wygląda tak jak tutaj. Z oznaczeń silnika na drzwiach wnioskuję, że czarny jest mocniejszą wersją, bo posiada aż 750 KM, w przeciwieństwie do srebrnego - 440 o ile mnie netbookowski ekran nie myli. Domyślam się, że ten mocniejszy to coś na wzór teraźniejszego FH16 i domniemam, że potrzebuje lepszego chłodzenia. Jakoś wątpię, że ta część spełnia tylko stylistyczną rolę. Macie też rację, że ten glob za bardzo ścięty, no ale mówi się trudno. Można przyczepić się też do znaczka na podszybiu, ale to już kwestia gustów. Mi widzi się to średnio, lecz koledze, z którym właśnie rozmawiam podoba się to. Pulpit również wygląda zachęcająco, jednak jest to tylko małe, niedużo pokazujące zdjęcie, więc poczekajmy do oficjalnej premiery.
Generalnie jak na razie jestem na tak.