Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Nie jestem pewien, czy tam są. Dzisiaj jechałem i specjalnie patrzyłem, pod 105 numerem jest wolnostojący dom do wynajęcia i zero info nt. Koopsa. Na pewno nie ma tam bazy.
Nie jestem pewien, czy tam są. Dzisiaj jechałem i specjalnie patrzyłem, pod 105 numerem jest wolnostojący dom do wynajęcia i zero info nt. Koopsa. Na pewno nie ma tam bazy.
Zapewne, jak większości firm holenderskich, co mają oddziały w polsce, auta zostają na zachodzie, kierowcy do nich dojeżdżają (autobusami, swoimi autami itd..) a w polsce jest tylko zarejestrowana firma
Ile to mercedes zapewniał? Milion do generalnego remontu... ?
No wiesz... teraz będą mogli się bronić (Mercedes), że silnik w czasie wypadku mógł zostać narażony na działanie dużych przeciążeń, które mogły przyczynić się do mikropęknięć, które zaowocowały pęknięciem wału. Tak, jak i samo zatarcie silnika nie pozostało zapewne obojętne na całość...
tzn chwilowo nie jezdzi bo sie motor skończył, raz sie zatarł a potem pękł wał korbowy...
Już drugi raz słyszę o takim przypadku, może jakaś wada fabryczna. Ciekawe jak to się dalej rozwinie
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Kermiter a to oni maja jakąś baze na śląsku?
Nie, kupiła go firma ze slaska z przebiegiem chyba 30 000 km? pamietam ze stał troche i czekał aż sprowadza czesci z zachodu bo w polsce jeszcze magazyny swieciły pustkami do MP4
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Kolega, który się zwolnił od nas poszedł tam. Długo czekał, aż go przyjmą, ciężko się tam dostać. Jeżdżą w podwójnej obsadzie w systemie 3/1. Tyle wiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 38 gości