Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Mają umowę z firmą i te auta obsługują tylko tego klienta (chyba, że jest u niego przestój). Za moich czasów było kilka takich firm. Plandeki z grafiką klienta a drzwi od naczepy w naszych barwach.
GG: 112
Samochód: Duzy?
Witam.Panowie i Panie mam parę pytań na które mam nadzieję uzyskam odpowiedź.
Otóż jaki u nich system pracy panuje?
Auta na stan się dostaje?
No i czy ogólnie firma warta zachodu.
Dla przemądrzałych od razu odpowiadam,że zadzwonię ale najpierw wolę zaczerpnąć informacji z forum bo wiadomo jak to jest z "szefostwem" słodzą a potem wychodzi co innego
Pozdrawiam
Adamek
GG: 9805936
Samochód: Renault Premium
Za czasów gdy mój ojciec jeździł to od poniedziałku do piątku Europa, a na weekend zjeżdżałeś na baze. Ojciec w ciągu 4 lat miał tylko 2 weekendy w trasie. Auto dostajesz dla siebie, czasami może komuś go użyczysz, ale to jak już sam poprosisz, bo komuś trafił się lepszy ładunek :E Czy firma warta zachodu? Obecnie nie wiem, wiem jak było tylko kiedyś, ale myślę, że jakoś Ci pomogłem
GG: 112
Samochód: Duzy?
No to żle to nie wygląda jedynie co wiem jeszcze to,że tacho jest rzecz święta u nich.Jestem z okolic Olsztyna gdzie ładują w Michelin stąd by mi odpowiadała taka robota u nich a jeszcze jak weekendy wolne idealnie No nic może ktoś jeszcze coś bd wiedział.
Pozdrawiam i dziękuje
Samochód: Opel Insignia ST
Kierowcy z Olsztyna i okolic podobno mogą zostawiać samochody na weekend na terenie Michelina czy też parkingów w pobliżu fabryki (np. baza PKS na Towarowej).
Ostatnio pojawiła się też informacja, że poszukują przewoźników do współpracy. Dają swoją naczepę jeśli potrzeba i oczywiście ładunki. Dzwoniłem niby nie tak źle, ale może ktoś z nimi jeździ i się wypowie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości