Samochód: orange i grafitowy
Cytuj:
A jak byś proponował, aby to pytanie brzmiało ?
""Gdybyś miał ochotę przekroczyć dopuszczalny czas jazdy, którą z opcji byś wybrał?""
zmusza cię ktoś do naginania?
w jakim celu?
dopóki nie nuczą sie kierowcy mówić gustowne NIE to zawsze znajdzie się jakiś cwaniak który powie że " jedź bo pilne i musisz".
nic nie jest pilne tylko wiele osób w dzisiejszym transporcie to ludzie z przypadku.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Jako "gabarytowiec" często borykam się z brakiem miejsc na parkingach.Bywa że mam ponad 5 godzin jazdy.Zawsze robię wydruk i opisuję.Bywa że w tygodniu jestem 4 razy pilotowany przez Niemiecką policję z full kontrolą.Nigdy nie miałem z tego tytułu problemów,więc wszelakie oszustwa olewam.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Ale Pan, Panie Andrzeju jesteś "dzebeściak wśród naczelników" ! Dasz Pan posiedzieć w Volvie Polizei i gra gitara
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
ja poprę ZZX bo brak negatywnej odpowiedzi sugeruje, że przeginanie jest powszechne i co więcej powszechnie akceptowane.
oczywiście jest sporo firm gdzie są przekręty, ale kierowca mający wysokie umiejętności i sporą wiedzę (czyli po prostu - dobry kierowca) może sobie pozwolić na odmowę, bo nie ma kłopotu ze znalezieniem pracy.
Ale Pan, Panie Andrzeju jesteś "dzebeściak wśród naczelników" ! Dasz Pan posiedzieć w Volvie Polizei i gra gitara
Nie twierdzę,że jestem czysty,znaczy jestem .Przyznaję bez bicia,że jeżeli przyjadę na budowę i po 5 godzinach muszę podjechać pod dźwig do rozładunku i przerwać pauzę.Uprzejmie donoszę,że wyjmuję kartę,załączam out,udaję się do kontenera,a hakowy podjeżdża pod dźwig.Wszystko zgodnie z literą prawa.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Dobry kierowca zdąży na czas na legalu, bo wie że się spieszy i nie staje siku co godzinę, nie jada 3 obiadów, wie kiedy trzeba zapauzować i jak wykorzystać elastyczność przepisów.
Dobry kierowca zdąży na czas na legalu, bo wie że się spieszy i nie staje siku co godzinę, nie jada 3 obiadów, wie kiedy trzeba zapauzować i jak wykorzystać elastyczność przepisów.
Nie każdy dobry szofer przewidzi sraczkę.A wtedy cały plan w p...
Zajechałem kiedys na skład budowlany w Poznaniu było po 19 ale ochraniacz stwierdził ze wpuści mnie na teren firmy bo rozładunek rano.
Ustawiłem się gdzie kazał i fajrant.
Po 1.5h przylazł i kazał się przestawić bo przyjechało ich auto i będzie tam kiprowac.Mówię mu źe nie da rady a on na mnie z mordą,co to ja za młody kierowca źe magnesu nie mam no qrwa,trzasłem drzwiami i poszedłem spac.
W podobny sposób, załatwiłem sobie zakaz na JMD Ruda Śl.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 55 gości