Koledzy, proszę o informację, czy przejdę dużym z Nysy (via DK 41) przez Prudnik do Czech.
Najbardziej interesuje mnie objazd wiaduktu (3,4m) w Prudniku i dalej na południe w stronę czeskiej granicy (DK 41) i dalej na czeską "57" w kierunku Krnov-a.
Dużym jedynie (od Zarskiej) DK8, potem Głuchołazy a potem dopiero Chałupki, Gorzyczki...
W Twoim przypadku tylko Chałupki (nie jestem wyrocznia, może mnie zganią i poprawią )
Traf chciał, że parę tyg temu kierowca od nas walił taką samą trasą i musiał na Chałupki iść...
Samochód: F90 19.362
Od 4ech lat tamtedy latam.
Lecisz A4 do zjazdu Brzeg-Nysa,nowa obdownica Grodkowa sypiesz do Nysy, potem na Prudnik gdzie przechodza duze bez jakiegokolwiek problemu(wiadukt 3.5m+tonaż jest w centrum miasta) na Trzebinie i potem kierunek Krnov,na wlocie do miasta w prawo krecisz(bedzie znak >>BRUNTAL) i po chwili wpadasz na droge która juz doprowadzi Cie do Bruntala,od granicy do miasta ~1h jazdy, uwazaj na predkosci bo tam lubia sie czaic po wioskach, jedziesz do firmy Alfun??
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Ostatnio zmieniony 14 lut 2015, 20:31 przez Kermiter, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości