Cytuj:
Wypowiedź typowej żonki sfrustrowanego kierowcy, której nigdy nic nie pasuje.
Nie mam męża kierowcy. A twoje komentarze pokazują jedynie że na moje argumenty nie masz kontrargumentu. Pisząc takie komentarze wywołujesz tylko niepotrzebną agresję. Pracujesz w Polskim Busie więc to co napisałam musiało dotrzeć do samego serca. A jak wiadomo - prawda w oczy kole.
Cytuj:
Prawie się zgadzam: Zarabia 1400, bo reszta diety... Leje na niemiecki parking, na asfalt, smród, syf... Na radio tylko wulgaryzmy, dziwki i piwo.
Zawsze zamiast jeździć jako kierowca możesz założyć firmę która będzie płaciła podstawę w wysokości 3 - 4,5 tyś. zł + delegację. Na prawdę nikt tego nie zabroni. Ale czy to wina pracownika że pracodawca mało płaci ? Większość rodzimych firm stać na to aby tak płaciła. Ale po co skoro mogą mniej.
Zobacz jak niektórzy kierowcy autobusów podczas
pobytówek spędzają wolne dni. Tak jak napisałam w poście poprzednim. Wszystko zależy od człowieka a nie od jego stanowiska. Ale przecież po co uważać tak, jak można kogoś obrażać i szufladkować. A co śmieszniejsze pisze to kierowca który sam jeździł ciężarówką i być może jeszcze na nią wróci
Zaprawdę, ciekawe zjawisko