1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
No to jak niektórzy wiedzą, a inni się właśnie dowiadują - wróciłem na kontenery i wrzucam wózek, którym toczę się aktualnie po moich starych szlakach.
Volvo FH460 I-Save
2019, pierwsza rejestracja 03.2020.
Tak to się wszystko zaczęło:
A na dzień dzisiejszy wygląda następująco:
Planów jak zwykle jest multum, więc po kolei będziemy cały czas coś działać, nudy raczej nie będzie
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Chopie, jak tu więcej w lampki jest wsadzone niż Tobie z transportu w miesiąc zostaje
Czuć piniądz!
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Kolorek ładny, super wszystko się zgrywa. Żeby mój stary był taki chętny na jakieś malowania, przeróbki, szerokie kapcie, to też bym sobie pomodził... Ale u nas to byleby kółka się kręciły.
W sumie to czemu to auto nie przyjechało od razu na szerokich kapciach? Taniej było kupować dodatkowe felgi i drugi komplet opon na przód?
Nie my go konfigurowaliśmy niestety
Ale jak tu teraz takie Warszawę na rano albo Hiszpanie wczoraj ;(
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ale jak tu teraz takie Warszawę na rano albo Hiszpanie wczoraj ;(
No nie da się. Co w sumie w jakiś sposób mnie cieszy, bo mam więcej czasu na oddawanie się mojej drugiej, największej po jeżdżeniu pasji
A zresztą co miałem zrobić głupiego w swoim życiu to już zrobiłem, Bogu dzięki, że nikomu przy tym nie stało się nic złego - rozdział uważam za zamknięty.
Rossi, tacho jest nowe
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Też zauważyłeś, że ishift w korkach głupieje? Dodajesz gazu, żeby podjechać do przodu i wszystko jest ok, ale jak zdejmujesz nogę z gazu i naciskasz hamulec to ona nie ogarnia i dalej próbuje szybko kolejny bieg wbić. W obu egzemplarzach chłopaki to zauważyli u nas, Volva bez isave zachowują się normalnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 95 gości