Mam prośbę, potrzebuję schemat budowy skrzyni biegów do VOLVO FL6 rok produkcji 1996-1997, 6-o ciegowej. Jeżeli ktoś dysponowałby takimi źródlami prosiłbym o ich udostepnienie
HYm coś sie popsuło??? Najlepiej to się zwrócić do serwisu VOLVO może udostępnią choć są z tym problemy bardzo nie chętnie chcą się dzielić.
Pozdrawiam i życzę szczęścia
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
Ja nie mam z tym problmów ale zaczepił mnie kolega że im padła skrzynia i ją rozebrali i dostali częsci nie wiedzą jak ją złożyć żeby częsci nie zostało
HYm coś sie popsuło??? Najlepiej to się zwrócić do serwisu VOLVO może udostępnią choć są z tym problemy bardzo nie chętnie chcą się dzielić.
Pozdrawiam i życzę szczęścia
Znając serwis Volvo to raczej usłyszysz odpowiedź w stylu: proszę przywieźć skrzynię, sprawdzimy co się stało.
Na słowa: Oczywiście, dysponujemy schematem możemy udostępnić panu raczej nie masz co liczyć...
Brutalna rzeczywistość.
GG: 0
Samochód: Opel Zafira 2.0 DTi
Cytuj:
jak ją złożyć żeby częsci nie zostało
nie chce cie martwić, ale zawsze zostaje.. mało kto zdaje sobie sprawe ile niepotrzebych, śrubek, złączek, uchwytów, kabelków i róznych takich pierdółek znajduje sie w aucie... buheheheh izolacja, drut i plastikowa spinka wszędzie znajdą zastosowanie
Witam !
Nie wiem jak jest w przypadku Volvo ale schemat skrzyni możesz dostać w sklepie gdzie kupujesz części do ciężarówek, np. do zamawiania części do Iveco sprzedawcy mają specjalny program w którym jest cały schemat skrzyni biegów zresztą nie tylko skrzyni pociśnij sprzedawcę od którego bierzesz części może się zgodzi w końcu zostawisz u niego niezłą kasę.
Jak się pierwszy raz rozbiera skrzynie to tak jest.trzeba przy rozkładaniu wałków po wyjęciu ich ze skrzyni poskładać je z powrotem,bo inaczej musi coś zostać.A jak coś zostanie,to skrzynia nie będzie działać.Trzeba było ją od razu zawieżć do mechanika,teraz współczuje składania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości