Cytuj:
Ja też mam Mana E4. Jak dobijał do 500 tyś przeczyścili EGR, bardziej profilaktycznie niż z musu i śmiga. Ja przelatałem nim 250 tyś i jeszcze awarii nie miał. Trochę nie w temacie ale drażnią mnie stereotypy.
Mnie też bardzo drażnią stereotypy dlatego pytam. Wkońcu wszyscy wszystkim jeżdżą i jak dbają tak mają. Własne o EGR chodziło. Kiedyś mieliśmy osobówkę Daewoo Nexia - wg opini internetowych szajs a u nas od nowości jeździła przez 11 lat i nic ise nie zrobiło. Tak samo mam opinie o Premiumkach nie wiem z jakiego powodu, chyba z powodu tego że inni u nas w regionie kupują same Many Vova i Scanie. Chociaż niedaloko mnie facet wziłą kilka lat temu kilka nowych Manów i przy 700 000km silniki padły w dwóch, no prawie płakał. Ale może nie dbał, nie wiem. Pytam bo wolę opinie kogoś kto jeździ a nie opinie osób których własnie nie mieli do czynienia ze sprzętem i mówią bzdury.
golasek fakt widzę że Euro5 może i już trzeba mylslęć bo auto u nas chodzi dobrych kilka lat po zakupie. W Premiumkach kupię euro5 już za rozsądną cenę, trzeba pomyśleć.