Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
W Intrze jest coraz gorzej,kierowcy odchodzą grupowo po 6-7 i brakuje kierowców,przyjmują każdego jak leci...
w końcu przejrzeli na oczy bo ileż można dawać się tak poniewierać i szantażować listami przepałów od niestworzonych norm paliwowych w zamian za to otrzymując jałmużnę
w końcu przejrzeli na oczy bo ileż można dawać się tak poniewierać i szantażować listami przepałów od niestworzonych norm paliwowych w zamian za to otrzymując jałmużnę
wiesz wiele było wspominane o tym w temacie a szczegóły poznasz jak zakosztujesz-próba nie strzelba,ślubu nie bierzesz,pojeździsz chwile to zapodasz najnowsze pomysły Romka
Witam czytam te wszystkie opinie tej firmie ,mam sprawe powoli szukam ciekawej pracy i tak sobie o intra pomyslalem ,jestem 40letnim emerytem (mon) pare lat na misjach jako kierowca(bliski wschod) moze ktos z kolegow ktorzy pracują w INTRZE podpowiedzą co i jak czy warto sobie glowe zawracac??a moze jakis inny ciekawy pomysł,prosze o info
Ostatnio śmigneła mi nowa Scania eR TL w pięknym ciemnym niebieskim kolorze Intry zaciekawił mnie napis nowy silnik na górze kabiny ma ktoś może info coś o tych Scaniach albo ich Zdjęcia POZdrawiam
Samochód: Służbowy Golf VI
Panowie oraz Panie poszukuje zdjęcia Scania R420 Topline z Intry nawet dwóch jedna ma numer boczny 245 a druga numer boczny 290 może ma ktoś ich zdjęcia ?
Cytuj:
Ostatnio widziałem stare Volvo FH12 z Intry,oni mają jeszcze takie stare auta ,czy może to był już sprzedany zestaw tylko jeszcze oklejenie zostało
Z tego co mi wiadomo to Intra na stanie ma jedynie jedno Volvo i to jest Volvo FM ale ciekawi byłby mnie wygląd Nowego FH w malowaniu Intry ponieważ to co widziałem malowanie FM jest Pasujące do tej firmy
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio widziałem stare Volvo FH12 z Intry,oni mają jeszcze takie stare auta ,czy może to był już sprzedany zestaw tylko jeszcze oklejenie zostało
Z tego co mi wiadomo to Intra na stanie ma jedynie jedno Volvo i to jest Volvo FM ale ciekawi byłby mnie wygląd Nowego FH w malowaniu Intry ponieważ to co widziałem malowanie FM jest Pasujące do tej firmy
No właśnie o tym zdjęciu wspominałem teraz tylko czas zobaczyć w Akcji FM-a
a ja nadal ciąg dalszy
Cytuj:
Panowie oraz Panie poszukuje zdjęcia Scania R420 Topline z Intry nawet dwóch jedna ma numer boczny 245 a druga numer boczny 290 może ma ktoś ich zdjęcia ?
Zapewne sprzedany. Kilka lat temu Intra wymówiła umowę podwykonawstwa firmie w której pracował mój tato, bo właśnie były użytkowane Volva FH12 pierwszej generacji. Twierdzili, że auta są za stare, a sami mieli starsze.
Cytuj:
Cytuj:
Zapewne sprzedany. Kilka lat temu Intra wymówiła umowę podwykonawstwa firmie w której pracował mój tato, bo właśnie były użytkowane Volva FH12 pierwszej generacji. Twierdzili, że auta są za stare, a sami mieli starsze.
Z tego co ogólnie wiadomo w Intrze wiek aut nie przekracza 5 lat ponieważ tak Intra bierze Leasingi 5 lat i auto w rozliczenie i jest brane nowe PS : Przepraszam jest Scania 143H przebieg 2.000.000 KM potocznie zwana "Babcią" ale ona jest używana tylko na Bazie oraz w Nagłej konieczności
Pytanie tylko i wyłącznie do aktualnych lub byłych kierowców INTRY: Panowie jak tam jest??Aż tak tragicznie??Jest jakiś system wyjazdów typu3/1 itp czy po prostu powroty na weekend po tygodniu czy dwóch??Pozdro
_________________ Jeśli ktoś zarzuci ci brak profesjonalizmu, powiedz mu że Titanica zbudowali profesjonaliści, a Arkę Noego amatorzy.
"Transport nie jest jak sklep spożywczy, że otwierasz i wszystko jest dobrze.Tu się może stać wszystko''
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości