Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Koledzy jak ktoś chciałby tam jeździć, to nie polecam Mój św pamięci ojciec tam robił 5 lat zwolnił się w lutym ponieważ już nie mógł tam wytrzymać, ciężarówki na międzynarodówce ok, gorzej z kasą.
Te wanny od nich to tylko po śląsku śmigają,czy dalej w polske teź. ? Ma ktoś z was zdjęcia tego ich mp4 ? Czy mój post był niezgodny z regulaminem źe został usunięty ?
Od paru lat mocno odmładzają maszyny, nadal jednak większość koni to Scania. Naczepy to chyba same Wieltonki, przynajmniej ja nie widziałem innych. Większość samochodów wraca na weekend do bazy.
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Od paru lat mocno odmładzają maszyny, nadal jednak większość koni to Scania. Naczepy to chyba same Wieltonki, przynajmniej ja nie widziałem innych. Większość samochodów wraca na weekend do bazy.
W tym tygodniu odbierali Krone w Niemczech, SSC,SC i R410 były na placu.
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
W tym tygodniu odbierali Krone w Niemczech, SSC,SC i R410 były na placu.
Faktycznie już chyba wzrok mnie zawodzi. Jest też Zasław
ktoś coś wie co oni tam targaja tymi wannami na włochy?
Z tego co mi wiadomo, to stal z Łazisk albo z Trinca. Powrót z jakimś ziarnem zazwyczaj
Na pewno nie z Trinca a nie stal a taki odpad do recyklingu luzem Kolego....a co do pytania następnego Kolegi o spinanie stali to niema różnicy między plandeką a wywrotką muszą być tylko uszy do pasów i się śmiga....no jak niema to już kamikadze ale w CZ już niestety na dużych firmach Cię nie załadują jak nie masz uchwytów na pasy....W PL nadal ładują np. w Dąbrowie i innych stalowniach...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 21 gości