Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
kula ci to podpowiedziała?? czy skąd te wnioski??
ta kula pokazała twoją wypowiedź w jednym z tematów, a brzmiała jak poniżej:
Cytuj:
dlatego czasem lepiej się nie znać
tak myślałem że przypniesz wypowiedz z zupełnie innego tematu bo pytanie było za trudne i przy braku argumentów trzeba jakoś uciąć ......
(płytkie to było z twojej strony )
"lubię" panów kierowców, operatorów kierownicy, którzy mają duże wymagania, a szczególnie płacowe i socjalne.
pamiętaj o jednym, że każdy szef nawet największy "dziad trans" powierza w ręce kierowcy majątek potężnej wartości, który bardzo czesto jest jego własnością i to ten właśnie "dziad" odpowiada za to co taki operator z tym zrobi.
zupełnie inną sprawą jest to, że bardzo często nie ma na to wpływu bo operator jest taki jaki jest.
miałem kiedyś kierowcę i skutecznie zostałem z tego wyleczony i dziś żaden operator mi nie powie, że jestem dziadem, a w spedycji czy u klienta jeżdżę tak długo jak MI pasuje (czytaj dopóki stawka za transport jest satysfakcjonująca), a to że mam najwyższą spośród tych co jeżdżą to o czymś świadczy.
by taką stawkę mieć trzeba potrafić dostarczyc towar nawet jak klient nie chce go odebrać (z różnych względów) - jak to zrobić?
nie napiszę ci bo ta wiedza nie jest ci do niczego potrzebna bo "lepiej się nie znać".
dziś być może z takim podejściem jeszcze robotę znajdziesz, ale jutro może być trudno bo konkurencja taką wiedzę posiada i "się zna".
więc licz się z tym, że pewnego dnia twój ulubiony szef powie "pan sie na niczym nie zna, a kierowcę (operatora) znajdę wszędzie ( za mniejsze pieniądze), po papiery proszę zgłosić się do księgowej.