Cytuj:
zajechało czystą prawdą, jeżeli ktoś pisze że wykonując swoją pracę nie ma o niej pojęcia, to jest zwyczajnie słaby w tym co robi.
Jeżeli jest dobry kierowca to i bywa tak, że idzie z szefem do przedstawiciela i dobierają pod kierowcę auto.
Rozumiem-waszej branży trzeba posiadać rozległą wiedzę o szerokopojętym transporcie i szczegółowo znać budowę pojazu.W końcu musicie szarpać się w błocie zmieniając koło i robić za darmo nadgodziny.Praca kierowcy to w końcu wyzwanie intelektualne.
Nie rozumiesz specyfiki pracy w komunikacji miejskiej.Tutaj kierowca jest tylko od jeżdżenia.Nie jego rolą i obowiązkiem jest obsługa pojazdu i jego sprzątanie.Nie wolno mu się tym zajmować bo podpisał umowę jako kierowca a nie mechanik-tragarz-sprzątacz.Jak jeszcze raz wejdę na kanał rewizyjny to zabiorą mi premię za łamanie przepisów BHP(miałem kapcia na wewnętrznym bliźniaku).
Najważniejsze cechy dobrego autobusiarza to dyspozycyjność,kultura osobista i punktualność.Technika jazdy ma znaczenie drugorzędne,a spalanie trzeciorzędne.W poprzednich firmach również dostawałam wyższą premię i przenoszono mnie na lżejsze stanowiska ze względu na powyższe przymioty.
Cytuj:
Uuua... Ale zajechało prywatą. Widzisz unreal ty jak jesteś kierowca, to sprzęt dostaje Ciebie, zaś jak Igor ma swój grajdołek to już on wybiera sprzęt ....
Jestem ciekaw jaki to sprzęt i czy jest nowy.
Cytuj:
Współczuje szefowi takiego królewicza. Jeszcze mu czerwony dywan rozlozyc i na rekach w podzięce ze możemy doświadczyć zaszczytu ze Jaśnie Pan raczy pracować akurat u Nas.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Po czym wnioskujesz?