Cytuj:
Jakiś miesiąc temu pojechałem do mechanika który robił kapitalke z podejrzeniem właśnie uszczelki pod głowica lub złe ustawionym kacie wtrysku ale on stwierdził ze silnik jest w jak należytym porządku i nie ma mowy o złe ustawionym kącie wtrysku ani o walniętej uszczelce pod głowicą.Dokonał przeglądu gwarancyjnego skasował i powiedział dowidzenia.W tamtym tygodniu zauważyłem owy kolektor i teraz sam sie zastanawiam o co chodzi temu silnikowi.czy możliwe jest ze przy wkładaniu uszkodził się pierścień i tak leje teraz do wydechu????sam już nie wiem o co chodzi jak ktoś ma jakiś pomysł niech pisze.Każda informacja na wagę złota!!!!!
Ha ha ha"dokonal przeglądu gwrancyjnego",a to ciekawe.Nie naprawić tak jak należy,wziąć za to pieniądze i jeszcze kasować za przegląd gwarancyjny
Z takimi cwaniakami trzeba twardo.Zaprowadź,postaw mu to na placu i powiedz,że jesteś z powrotem za kilka dni i wszystko ma być tak jak należy.Kuź....a,płacisz za naprawę a sam podpowiadasz co może być nie tak???Co Cię to interesuje,nie ty jesteś mechanikiem.Zapłaciłeś,żądaj!